בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
מבשלים בריא 
סלט ארטישוק חם 

סלט ארטישוק חם

 
מבשלים בריא |
 

לא רק בחורף: תחתיות ארטישוק קפואות עם גמבה, הרבה שיני שום ולימון

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 20 דקות | מספר סועדים: 4

 

אביזרים:

סיר

 

חומרים

1 שקית תחתיות ארטישוק קפואות שופרסל

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

1 כפית כורכום טחון שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

5 כפות שמן זית שופרסל

מעט פלפל שחור טחון שופרסל

1 גמבה אדומה - קצוצה דק

4 שיני שום - פרוסות

1/2 כוס מיץ לימון שופרסל

 

אופן ההכנה

מבשלים את תחתיות הארטישוק במים כ- 20 דקות ומסננים.

חותכים לרבעים את תחתיות הארטישוק המסוננות.

מניחים בסיר את שמן הזית, הגמבה הקצוצה והשום ומערבבים.

מוסיפים את התבלינים, את תחתיות הארטישוק, את מיץ הלימון והפטרוזיליה, מערבבים ומסירים מהאש.

מגישים חם או בטמפ' החדר.

 

 
 צילום: יחצ 
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by